Wall Street Veteran Raoul Pal mener Bitcoin vil overføre

Wall Street Veteran Raoul Pal mener Bitcoin vil overføre $ 20.000 i 1. kvartal 2021

  • Bitcoin har gennemgået endnu en stærk rally til opsiden i løbet af den sidste dag og nået højder på $ 13.850.
  • Analytikere mener, at mønten vil fortsætte højere i de kommende dage og uger.
  • Raoul Pal sagde for eksempel, at BTC kunne nå nye nye højdepunkter inden første kvartal af 2021 ”senest”.
  • Denne optimisme blev gentaget af Tyler Winklevoss, medstifter af Gemini.

Bitcoin vil passere $ 20k i Q1 2021, siger analytiker

Bitcoin har gennemgået endnu en stærk rally til opsiden i løbet af den sidste dag. Den førende kryptokurrency handler i øjeblikket for $ 13.700, bare genert af $ 13.850-højderne, der blev oprettet for få timer siden.

Analytikere mener, at kryptokurrency er klar Bitcoin Trader til at raket endnu højere i de kommende uger. Raoul Pal, administrerende direktør for Real Vision og en Wall Street-veteran, delte for nylig diagrammet nedenfor. Det viser, at BTC er ved at bryde over en afgørende vandret modstand på $ 14.000, hvilket skulle udløse et skridt mod $ 20.000 og derover i de kommende måneder:

”Der er bogstaveligt talt kun to modstande tilbage på #bitcoin-diagrammet – 14.000 og derefter det gamle rekordhøje på 20.000. Jeg forventer fuldt ud nye heltidshøjde senest i begyndelsen af næste år. ”

Diagram over BTC’s prishandling siden midten af 2016 med analyse af analytiker og investor Raoul Pal.

Pal er tidligere leder af hedgefondssalg hos Goldman Sachs. Han ledede også en hedgefond på en milliard dollar baseret på makrostrategi. Han skriver nu en forskningsrapport kaldet Global Macro Investor læst af verdens fondforvaltere og kører Real Vision.

Andre fremtrædende investorer i kryptorummet forventer et stærkt rally i de kommende måneder.

Tyler Winklevoss, en af de to Winklevoss-tvillinger, der lancerede Gemini og nu er Bitcoin-milliardærer, kommenterede for nylig:

”Jeg tror, vi vil se en all-time-høj pris for #Bitcoin, før 2020 er slut. Selvom prisen er steget fra 10k til næsten 14k på mindre end en måned, er den ikke rigtig gået på et breakout-løb endnu. Når vi begynder at se 3-5k bølger, vil tyrerne være på flugt. ”

Jeg tror, vi vil se en all-time-høj pris for #Bitcoin, før 2020 er slut. Selvom prisen er steget fra 10k til næsten 14k på mindre end en måned, er den ikke rigtig gået på et breakout-løb endnu. Når vi begynder at se 3-5k bølger, vil tyrene være på flugt

Hvorfor investere i BTC?

Pal mener, at det er logisk at investere i Bitcoin på grund af møntens stadig stærkere præstation i forhold til alle andre aktiver, hvilket skulle føre institutionelle spillere og detailaktører til mixet:

”Bitcoins præstation er SÅ dominerende og SÅ altomfattende, at den vil suge hver enkelt aktivfortælling tør og spytte den ud. Jeg har aldrig før i min karriere set en handel, der er så dominerende, at det næsten ikke giver mening at besidde andre aktiver. Makroen, strømme, teknologi, demografi og samfundsmæssige stammer er alle sammen kommet til dette øjeblik i tiden, og det konkrete svar fra markederne er – #bitcoin. ”

Det er værd at bemærke, at Pal siger at have mere end 50% af sin nettoværdi i Bitcoin og argumenterer for, at det kan være den bedste handel i hans levetid.